głośniki 13 PHILIPS

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • krzysztof74
    Drive
    • 2012
    • 50

głośniki 13 PHILIPS

najciekawsze jest to, że zakaz wjazdu dotyczy wszystkich...więc i straż miejską
    chyba, że jadą "na akcję", wiec pewnie muszą mieć wezwanie no i koguta włączonego...
    a jak nie to dzwonić na policję , że coś nie uprawnionego sie kręci

acha i jeszcze jedno,w tytule postu jest zakaz parowania a w treści zakaz wjazdu?
  • BADYL
    RS
    • 2011
    • 2396
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BKD 2.0 TDI 140 KM

głośniki 13 PHILIPS

Witam Panowie :wink:

Słuchajcie mam zamiar wrzucic do tyłu do drzwi głosniki R13 + wysokotonowe.....mam dojście do używanych częśći grupy VAG no i kumpel wykręcił mi głośniki seatowskie
    PHILIPS 4 (omega) , 6AH , 1PO 035 411 , Cr6 - free ..... pojadę dziś do elektryka samochodowego, który zajmuje się również car audio i zapytam go co o nich sądzi :wink: Lecz jeżeli możecie mi cos na ich temat powiedzieć tj. jak sprawdzić jaką mają moc i czy sa 1 czy 2 drożne.... to z góry dzięki :wink: ps.nie znam się ops: :roll: :diabelski_usmiech

pozdrowinka
    nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• Eidos71
      RS
      • 2011
      • 2050
      • Octavia II (1Z3)
      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Najprawdopodobniej chodzi o 1-drożny głośnik o mocy 20W RMS, 30 max... Jednak nie mam pewności, gdyż belgijczycy robili sporo różnych głośników dla grupy VW, a głośników o symbolu "1PO..." jeszcze nie spotkałem...
      Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
      MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• BADYL
        RS
        • 2011
        • 2396
        • Octavia II combi (1Z5)
        • BKD 2.0 TDI 140 KM

czyli wychodzi na to, że sa to seryjne "słabiutkie" głośniki :?
        nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

Pracuję...